• 2018-12-06

  Sammenlign kompensation her

  Juleshopping i Berlin  juleshopping-berlin

  Butiksindehavere i Berlin beretter om flere danske kunder, som sparer penge på julegaver og samtidigt beriger sig med sjove kulturelle oplevelser.
  Flyjura.dk har udarbejdet liste over mest besøgte julemarkeder i Berlin.

  Berlin byder både på kæmpe shoppingsarkader, designerbutikker, små og store strøg samt stormagasiner.

  Prissammenligningen viser, at årets måske største gave finder man på nettet eller på den anden side af grænsen. Men der er ikke meget julestemning i en internetbutik, som også kan blive forbundet med usikkerhed omkring betaling og levering.

  Butiksindehavere i Berlin beretter om flere danske kunder, som sparer penge på julegaver og samtidigt beriger sig med sjove kulturelle oplevelser.

  Flyvetid fra København til Berlin er ca. 1 time. Berlin har to lufthavne tæt på centrum og der er en del flyforbindelser mellem København og Berlin. De fleste flyrejser til Berlin går som det er planlagt: hurtigt og effektivt, men hvis din rejse påvirkes af et forsinket eller aflyst fly, har du ret til at afbestille din rejse og få flykompensation.

  Julemarkeder i Berlin  Julemarkedet på Gendarmenmarkt betragtes som det smukkeste og mest populære. Hyggelig og lidt luksus stemning giver tyske og franske kirker med deres mægtige tårne. Der er mange boder med mad og drikkevarer, eksklusive håndværk og naturligvis julepynt og souvenirs. Der er gratis adgang mellem 11-14 mandag til fredag. Læs mere her.

  Julemarked på Charlottenburg Slot er naturligvis meget flot med slottet som baggrund. Fantastiske lysedekorationer overalt skaffer en meget hyggelig atmosfære. Stort udvalg af håndværk og fine smykkeglas i de mange boder. Du kan gå ind i de opvarmede telte og fortsætte shopping der, hvis det ville være koldt. Læs mere her.

  Alexanderplatz finder du et traditionelt julemarked med dejlig stemning. Der er en skøjtebane, hvis du ønsker at være lidt mere aktiv eller rejser med børn. Et travlt marked og tæt på andre gode shoppingsmuligheder. Det er også tæt på den glamourøse Opera Palace og det mest populære og smukke Gendarmenmarkt. Læs mere her.

  Julemarked uden for Røde Hus Et par hundrede meter fra Alexanderplatz ligger der Røde Rådhus. Det er et ret stort område med masser af plads. Endnu en dejlig skøjtebane, der giver et bestemt humør, når folk går rundt til den hyggelige musik. Lidt længere væk er der et pariserhjul og et par rides. Boder med alt, hvad der hører til et julemarked med lidt roligere atmosfære her end på julemarkedet på Alexanderplatz. Læs mere her.

  Lucia julemarked på Kulturbrauhaus er et romantisk julemarked og er dedikeret til de nordiske lande. Markedet foregår i et område på 25.000 m² med en smuk samling på ca. 20 bygninger. Bygningerne danner en mur med skorstene og markante tårne ??i hjørnerne. De kunstfærdigt dekorerede bygninger med røde og gule mursten og støbte søjler, kuppel-hvælving og taksten, der repræsenterer den industrielle arkitektur fra 1800-tallet. Den 13. december arrangerer man Lucia-arrangementer, og det serveres peberkager og safranbrød i svensk stil.Læs mere her.

  Berlins største julemarked ligger i Spandau. Det er mest imponerende tyske julemarked. Spandau ligger lidt uden for centrum, men hvis du har mere end et par dage i Berlin, en tur her er at anbefale. Rådhuset er pænt oplyst om natten og det første, du ser, når du kommer op fra metroen. Herfra kan du gå omkring. 1 kilometer gennem julemarkedet og den gamle bydel. Det er virkelig hyggeligt og charmerende i denne gamle by, hvor du finder ca. 250 boder med kunsthåndværk, mad, drikkevarer og meget mere. Hver aften er det et farverigt sceneshow til at sætte fut i atmosfæren.

  Spandau tilbyder også historiske attraktioner som, Spandau Zitadelle, Hahneberg Fort, Gothic Hall og St. Nicolai kirke, som har sit eget lille julemarked med spændende jern håndværk. Læs mere her.

  Favorit flyerstatningsbureau
  Meget erfaring og mange sager
  Højeste udbetalingsprocent:77%
  Fremragende bruger-anmeldelser
  Salær for retssag
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.6 / 10
  500 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.450
  1500-3500 km : 2.325
  Over 3500 km : 3.485
  Såfremt sagen sendes i retten, falder erstatningen med ca 38%.
  Meget erfaring og mange sager
  Udbetalingsprocent:70%
  Rigtig mange fremragende bruger-anmeldelser
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.3 / 10
  2011 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.302
  1500-3500 km : 2.086
  Over 3500 km : 3.129
  Samme erstatning uanset om sagen sendes i retten.
  Intet salær for ekstra-udgifter
  Udbetalingsprocent :69%
  Rigtig mange fremragende bruger-anmeldelser
  Flyforsinkelse.dk har ført over 10.000 rettsager mod flyselskaber!
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.4 / 10
  3779 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.280
  1500-3500 km : 2.048
  Over 3500 km : 3.072
  Samme erstatning uanset om sagen sendes i retten.
  Meget erfaring og mange sager
  Høj udbetalingsprocent:75%
  Færre fremragende bruger-anmeldelser
  Salær for ekstra-udgifter
  Salær for retssag
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.0 / 10
  1440 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.396
  1500-3500 km : 2.234
  Over 3500 km : 3.351
  Betydeligt ekstra-gebyr hvis sagen sendes i retten.