• Om Flyjura.dk ApS

  Jeg har selv oplevet flyforsinkelser, og hvor besværligt og stressende forsinkelser kan være, især når man rejser med små børn. Jeg har derfor startet Flyjura.dk, hvor jeg og teamet vil hjælpe forsinkede flypassagerer med at få hjælp og ikke mindst finde den højeste og/eller hurtigste vej til kompensation fra flyselskaberne.

  Vi har selv i en kort periode drevet et retshjælp-firma, og oplevede selv hvor svært det kan være at få flyselskaberne til at udbetale kompensation - ofte påberåber de sig "ekstraordinære omstændigheder" uden nærmere begrundelse.

  Derfor har vi her samlet en række førende retshjælp-firmaer med speciale i, at indkræve kompensation fra flyselskaberne. der kan være forskel på salær og tilgang til hente kompensation, og vi har forsøgt at belyse dette i vores sammenligning. Dertil har vi skrevet en række artikle og sider omkring dine rettigheder som forsinket passager - jeg håber det kan hjælpe dig på vejen til udbetalt kompensation!  Joacim Graff
  Direktør og stifter

  Vi er et lille team på 2 personer:
  Turan Agar
  Joacim Graff

  Har du oprettet en sag hos Flyjura? Vi vil gøre hvad vi kan for, at sikre flest muligt glade flypassagerer - kontakt os på info@flyjura.dk for opdatering på din sag.

  Læs om cookies og privatliv her.
 • Et sundt arbejdsmiljø Miljøvenlig pakning