• 2020-01-13

  Sammenlign kompensation her

  Har du endnu ikke modtaget din kompensation fra flyselskabet?

  I mange situationer har du ret til kompensation, hvis dit fly har været mere end tre timer forsinket eller aflyst, hvor det ikke har været meldt ud mindst 14 dage før. Du skal derfor ikke være bange for at søge om kompensation, hvis du har været udsat for noget lignende. Hvis flyselskabet ikke vil give dig pengene, kan du altid søge advokathjælp, hvor en advokat vil gå ind i sagen. Vi har lavet en guide med råd til, hvad du kan gøre, hvis du endnu ikke har fået din berettigede kompensation.

  Hvornår er du berettiget til kompensation?

  EU har sørget for, at man har ret til kompensation, når der er tale om rejser i EU-landene. Der er forskellige regler om kompensationen, alt efter hvilken rejse du har bestilt, men hvis du kun har bestilt en flybillet, så gælder følgende regler: Når flyet er mere end tre timer forsinket, når du lander på destinationen, må du søge om kompensation. Derudover kan du også søge om kompensation, når flyet aflyses. Når et fly er mere end fem timer forsinket, tæller det som en aflysning.

  Der er nogle aflysninger og forsinkelser, hvor du ikke er berettiget til kompensation. Dette er gældende, når det ikke er flyselskabets skyld, at der er forsinkelser. Vejret er desværre ofte skyld i forsinkelser, men det er også noget, som flyselskabet ikke kan gøre for, hvorfor du ikke kan få kompensation for dårligt vejr.

  Er det nødvendigt med advokathjælp?

  Advokathjælp kan være nødvendigt, da det ikke er altid, at alle selskaber er lige glade for at betale kompensation – og hvis du er berettiget til kompensation, kan advokathjælp få dine penge hentet ind. Det er derfor nødvendigt i nogle sager at få hjælp, hvor det i andre sager går meget nemt med at få en kompensation. Vi anbefaler, at du får hjælp af en advokat, hvis det er en besværlig affære, da du har ret til en kompensation, når flyet er forsinket eller aflyst.

  Hvis du ikke har råd til en advokat, så er der mulighed for, at du kan få advokathjælp gratis. Dette bliver blandt andet beregnet efter din årlige indtægt, hvor den ikke må overskride et vist beløb. Det er en god mulighed, hvis du står med et juridisk problem, hvor du ikke kan få den kompensation, som du er berettiget til.

  Hvor mange penge drejer det sig om?

  Der er stor forskel på kompensationen, alt efter hvor langt du skal flyve. Det er derfor flyveturen, der bestemmer, hvor meget kompensation du er berettiget til. Derudover vil du også have ret til at få penge til forplejning, hvis du skal sidde i lufthavnen i over to timer. Denne kompensation er også varierende, alt efter om du skal sidde der i to timer eller fire timer.

  Hvis du rejser uden for EU, vil der gælde nogle andre regler i forhold til kompensation. Det er dog vigtigt at understrege, at du alligevel er berettiget til en kompensation, når der er flyaflysninger eller flyforsinkelser på dine rejser uden for EU. Flyselskaberne formår at gøre det ganske kompliceret, hvorfor vi gerne vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad du er berettiget til.  Favorit flyerstatningsbureau
  Meget erfaring og mange sager
  Højeste udbetalingsprocent:77%
  Fremragende bruger-anmeldelser
  Salær for retssag
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.6 / 10
  500 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.450
  1500-3500 km : 2.325
  Over 3500 km : 3.485
  Såfremt sagen sendes i retten, falder erstatningen med ca 38%.
  Meget erfaring og mange sager
  Udbetalingsprocent:70%
  Rigtig mange fremragende bruger-anmeldelser
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.3 / 10
  2011 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.302
  1500-3500 km : 2.086
  Over 3500 km : 3.129
  Samme erstatning uanset om sagen sendes i retten.
  Intet salær for ekstra-udgifter
  Udbetalingsprocent :69%
  Rigtig mange fremragende bruger-anmeldelser
  Flyforsinkelse.dk har ført over 10.000 rettsager mod flyselskaber!
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.4 / 10
  3779 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.280
  1500-3500 km : 2.048
  Over 3500 km : 3.072
  Samme erstatning uanset om sagen sendes i retten.
  Meget erfaring og mange sager
  Høj udbetalingsprocent:75%
  Færre fremragende bruger-anmeldelser
  Salær for ekstra-udgifter
  Salær for retssag
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.0 / 10
  1440 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.396
  1500-3500 km : 2.234
  Over 3500 km : 3.351
  Betydeligt ekstra-gebyr hvis sagen sendes i retten.