• 2019-05-22

  Hvad er Flypenge.dk?

  Flypenge.dk er en privat virksomhed, der har til opgave at hjælpe flypassagerer der har oplevet aflyste og forsinkede fly. Det er ikke alle flypassagerer, der kender til deres rettigheder, når du skal på ferie og de står over for enten aflyste fly, forsinkede fly og overbookede fly. Det er ikke alle der ved, at man som passager faktisk i nogle tilfælde har ret til at modtage kontakt kompensation.

  Er du i tvivl om du er en af de heldige, der har ret til kontakt kompensation, så har du mulighed for at indtaste dine oplysninger, og så får du svar fra Flypenge.dk om hvorvidt du har ret til det. I den forbindelse kører firmaet et ’no cure – no pay’-koncept, der handler om at du ikke betaler noget medmindre du får din kompensation fra flyselskabet.

  Hvad koster det?

  Hvis du ender med at få tildelt kontant kompensation fra flyselskabet er det lidt forskelligt hvad det koster dig. Det afhænger nemlig af om sagen bliver løst før eller efter en tur i retten. Det koster alt andet lige mere, hvis sagen skal i retten, hvorfor din kontante kompensation vil være lavere. Dog skal du ikke være bange for at din sag kommer i retten, for alle omkostninger i retten bliver betalt af Flypenge.dk. Men hvis du får tilkendt retten til at modtage kompensation vil Flypenge.dk trække 19,8% af beløbet, hvorefter resten vil blive sat ind på din konto.

  Til gengæld kan du, hvis du får medhold i din sag om kompensation, modtage helt op mod 4.500 kroner pr. person, der har været ramt af enten flyforsinkelsen, flyaflysningen eller det overbookede fly. Og da det ikke koster noget, at sende en sag ind til Flypenge.dk, kan det være en god ide, hvis du er i tvivl om du har ret til kompensation, at tage kontakt til firmaet og forhøre dig om dine rettigheder.

  Hvad synes kunderne om Flypenge.dk?

  På Trustpilot har Flypenge.dk en rangering på 4,9 ud af 5.0, hvilket må siges at være godkendt. Størstedelen af kunderne fremhæver den gode og hurtige service man møder, når man opsøger firmaet med henblik på at få hjælp til kompensationssøgningen. Derudover lægger kunderne vægt på at firmaet ved hvad de taler om, at de brænder for at hjælpe kunderne og at størstedelen af kunderne faktisk vinder deres sager, hvilket er et stort plus hos kunderne.

  Vil du vide mere?

  Hvis du vil vide mere om Flypenge.dk, har de en nem og overskuelig hjemmeside, hvor du kan finde svar på alle deres spørgsmål, samtidig med at du har let adgang til at kontakte firmaet hvis du ønsker deres besyv omkring din sag. Det er nemt og hurtigt at udfylde deres formular, så de kan begynde på netop din sag.