• 2019-05-22

  Hvad er Flyforsinkelse.dk?

  Det er mange forskellige firmaer, der alle har til hensigt at hjælpe fortvivlede flypassagerer, der har oplevet enten flyforsinkelser, flyaflysninger eller overbookede fly. Men Flyforsinkelse.dk er Danmarks første og Danmarks største, når det kommer til stykket.

  Har du oplevet at stå i en lufthavn og ikke vide hvad dine rettigheder er, når dit fly enten har været forsinket, aflyst eller overbooket? Sådan har mange flypassagerer helt sikkert haft det, og derfor er der firmaer som f.eks. Flyforsinkelse.dk, der kan hjælpe dig med hvilke rettigheder du har, samt inddrive eventuel kontant kompensation hos flyselskabet, hvis du skulle være berettiget det.

  Det er altid nemt, at udfylde deres formularer og afvente firmaets svar på om hvorvidt du har ret til kompensation – og resten klarer Flyforsinkelse.dk. Det er nemt og overskueligt, at søge hjælp hos Flyforsinkelse.dk

  Hvad koster hjælpen hos Flyforsinkelse.dk?

  Hvis du ønsker hjælp og rådgivning i forbindelse med en flyforsinkelse, flyaflysning eller et overbooket fly, kan du med god samvittighed tage fat i Flyforsinkelse.dk. Firmaet har hjulpet mere end 325.000 flypassagerer med at få inddrevet kontant kompensation hos forskellige flyselskaber verden over.

  Hvis din sag ender med, at du er berettiget til at modtage kontant kompensation, vil det koste dig 25% plus moms af den kompensation du modtager. Flyforsinkelse.dk indkræver kun salærer eller gebyrer fra kunderne, hvis kunder vinder deres sager. Hvis du ikke har ret til kompensation, skal du heller ikke betale Flyforsinkelse.dk en eneste øre for deres hjælp og service med at undersøge sagen for dig. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du er i tvivl om hvorvidt du har ret til kompensation.

  Kunderne er tilfredse? Og af en god grund

  Kunderne hos Flyforsinkelse.dk er tilfredse, og det er de med god grund, for firmaet vinder nemlig mere end 99% af deres sager hos flyselskaberne, hvilket resulterer i at kunderne modtager kontante beløb, som de ikke havde set skyggen af uden Flyforsinkelse.dk’s hjælp.

  Hvis man læser på Trustpilot om Flyforsinkelse pointerer kunderne at der ydes hurtig, effektiv og professionel kundeservice, hvor udbyttet altid er fremragende. Flyforsinkelse.dk oplyser selv, at deres kunder i gennemsnit modtager 388,78 Euro i kompensation pr. person, hvilket svarer til ca. 2903 kroner.

  Når man vil gå lidt længere for kunderne, betyder det alt for de flypassagerer der står i midten af det hele. Flyforsinkelse vil gå hele vejen for deres kunder, også selvom det betyder en tur i Højesteret, for de kæmper for hver en sag og hjælpe alle der har ret til kontant kompensation.

  Læs mere om dine rettigheder

  Hvis du ikke ved, om du har ret til kompensation eller vil læse mere om kompensationernes størrelser kan du altid gøre det på Flyforsinkelse.dk’s hjemmeside, som nem og overskuelig i opbygning, og som guider dig til svar på dine spørgsmål. Det er også her du kan søge om deres hjælp, hvis du tror, at du er berettiget til at modtage kontant kompensation.