• 2019-01-10

  De billigste destinationer i 2018  london berlin budapest marrakesh

  Ikke nok med vi elsker at rejse og elsker at opleve nye spændende ting, så elsker vi også at spare penge. Så her kommer et lille resume med de billigste rejsedestinationer i 2018.

  Englands hovedstad, London, var den mest besøgte rejsedestination for danskerne i 2018, men det var ikke den billigste. Tysklands hovedstad, Berlin, var nemlig, ifølge hotel- og rejsesøgemaskinen Momondo, den billigste rejsedestination i 2018.

  En flybillet tur-retur til den tyske hovedstad kostede kun danskerne i gennemsnit 535 kroner pr. person. Med en flyvetur fra København til Berlin på omkring en time, er det nærmest hurtigere at tage til Berlin som det er at tage toget til Århus.

  Med den korte rejsetid er det oplagt at tage en weekend get-away til den tyske hovedstad.

  Efter Berlin kommer en lang række af europæiske storbyer som London på andenpladsen og Budapest på en flot tredje plads. Her hænger afstand og pris altså utvetydigt sammen, når man ser på listen over de billigste rejsedestinationer fra Danmark.

  Østeuropa billigst

  På top 10 over de billigste destinationer findes kun lande inden for Europas grænser.

  Dog er det billigere at leve og holde ferie i Østeuropa fremfor Vesteuropa. Byerne Warszawa, Prag og Budapest er alle på top 10 over de byer i Europa, hvor dine penge rækker allerlængst – så derfor er Budapest en oplagt by at rejse til, hvis man ikke har lommen fuld af penge.
  Byen er nemlig både på top 10 over billigste flybilletter og billigste by at holde ferie i.

  På listen over de billigste destinationer udenfor Europas grænser, er det byer lige omkring Europa der topper top tre.

  Her er der tale om Tel Aviv i Israel, Marrakesh i Marokko og Beirut i Libanon. Længere nede på listen er der et tydeligt mønster – det er billigere at flyve mod vest end det er at flyve mod øst.

  Byer som New York og Los Angeles er billigere at flyve til end Phuket og Bangkok – dog er det billigere at leve mod øst end det er mod vest.