• 2020-04-02

  Sammenlign kompensation her

  Covid-19 har ramt hele Europa og resten af verdenen hårdt, hvorfor mange lande har lavet hårde restriktioner for deres befolkning. Dette er også sket i Danmark, idet Danmarks grænser blandt andet er lukket. Havde du planlagt en ferie i den nærmeste fremtid, kan det være tid til at se på dine muligheder for erstatning for rejsen. Det kan være svært at komme af sted og ikke mindst hjem

  Alle politikerne er enige i, at det er det bedste at blive hjemme i Danmark – og det kan også være din eneste mulighed. Når grænserne er lukket, betyder det nemlig også, at al flytrafik også er sat på pause. Der er derfor ikke mange fly, der tager en tur mod varmere himmelstrøg, da det simpelhent er forbudt.

  Derudover kan de åbne op for flytrafikken igen – også inden din ferie – men det kan være svært at sige, om flytrafikken bliver lukket igen, hvis der kommer en anden bølge af covid-19 ind over landet. Det er derfor vigtigt at se på dine muligheder, hvis du skal til at afbestille din rejse.

  Afbestil rejsen: Der er mulighed for erstatning

  Hvis du afbestiller din rejse, som de fleste vælger at gøre, lige som situationen er nu, så har du faktisk mulighed for at få en erstatning, hvis du har en rejseforsikring, hvori der er en afbestillingsforsikring. Man kan altid tilkøbe en afbestillingsforsikring, når man køber en rejse – hvilket er meget vigtigt at gøre dette, hvis man ikke i forvejen har en afbestillingsforsikring i rejseforsikringen.

  Når du har en afbestillingsforsikring, inden du køber en rejse, vil du kunne få en erstatning for rejsen, da alle lande lige nu er kategoriseret som røde ifl. Udenrigsministeriet. Når lande er enten kategoriseret som røde eller orange, vil dit forsikringsselskab kunne hjælpe dig med en erstatning på rejsen.

  Erstatning for din flybillet, når flyet er aflyst

  Flytrafikken står stille, hvorfor du også godt kan regne med, at flyselskabet aflyser dine rejser, da de simpelthen ikke må flyve. Når et flyselskab aflyser deres tur, hæfter de for en erstatning af billetten. Har du derfor købt hotel, transfer m.m. ved siden af, vil flyselskabet ikke skulle hæfte for dette.

  Flyselskabet vil nødigt miste penge på aflysninger, og i denne tid, hvor det er umuligt at rejse, vil de gøre endnu mere for at prøve på at beholde deres penge. De tilbyder derfor oftest, at du kan få et tilgodebevis med en værdi af billettens pris, som du kan bruge senere, når covid-19 ikke længere spreder sig så voldsomt. Men du har også ret til at få dine penge igen, hvis du har købt en billet.

  Har covid-19 berørt en firmarejse?

  Firmarejser og privatrejser har samme restriktioner inden for aflysninger, afbestilling og erstatning, når der f.eks. er en pandemi, og alle lande derfor er blevet kategoriseret som rød – altså du må hverken som privat- eller erhvervsperson rejse. Men hvis du og dit firma oplever problemer med kompensationen, kan det være fornuftigt at få nogle juridiske øjne på sagen. LegalHero kan hjælpe din virksomhed med tjekke, hvilke forsikringsmuligheder I har, når afbestillingerne skyldes covid-19.  Favorit flyerstatningsbureau
  Meget erfaring og mange sager
  Højeste udbetalingsprocent:77%
  Fremragende bruger-anmeldelser
  Salær for retssag
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.6 / 10
  500 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.450
  1500-3500 km : 2.325
  Over 3500 km : 3.485
  Såfremt sagen sendes i retten, falder erstatningen med ca 38%.
  Meget erfaring og mange sager
  Udbetalingsprocent:70%
  Rigtig mange fremragende bruger-anmeldelser
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.3 / 10
  2011 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.302
  1500-3500 km : 2.086
  Over 3500 km : 3.129
  Samme erstatning uanset om sagen sendes i retten.
  Intet salær for ekstra-udgifter
  Udbetalingsprocent :69%
  Rigtig mange fremragende bruger-anmeldelser
  Flyforsinkelse.dk har ført over 10.000 rettsager mod flyselskaber!
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.4 / 10
  3779 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.280
  1500-3500 km : 2.048
  Over 3500 km : 3.072
  Samme erstatning uanset om sagen sendes i retten.
  Meget erfaring og mange sager
  Høj udbetalingsprocent:75%
  Færre fremragende bruger-anmeldelser
  Salær for ekstra-udgifter
  Salær for retssag
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.0 / 10
  1440 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.396
  1500-3500 km : 2.234
  Over 3500 km : 3.351
  Betydeligt ekstra-gebyr hvis sagen sendes i retten.