• 2024-02-09

  Sammenlign kompensation her

  Gør dit hus klar til at salget, så du får råd til drømmerejsen

  Gør du med overvejelserne omkring at sælge dit hus og få råd til drømmerejsen? Når du skal have solgt dit hus, skal du først og fremmest have lavet en boligvurdering, så prisen på huset kan fastsættes og hussalget kan gå i gang.

  Hvis du får den rette ejendomsvurdering, kan det ende med at boligen bliver solgt til både den rigtige pris og på den rette tid. En for billig ejendomsvurdering kan være medvirkende til, at din bolig bliver solgt for hurtigt og du ikke opnår det fulde udbytte af salget, og en for dyr ejendomsvurdering kan være med til at salgstiden bliver langtrukkent og det kan i sidste ende koste flere penge end højst nødvendigt.

  Derfor anbefales det, at du tager kontakt til minimum tre forskellige ejendomsmæglere, når du skal have vurderet din bolig. Det er nemlig forskelligt fra mægler til mægler hvad der lægges vægt på i en bolig, og derfor kan boligvurderingen godt svinge. Hvis du finder den rette ejendomsmægler, der matcher dine behov i forhold til pris og personlighed, kan det gøre boligsalget en mere glidende proces uden for mange ofringer.

  3 gode råd til et bedre hussalg

  Her kommer 3 gode råd til hvordan du kan shine din bolig op, så både ejendomsmægleren og de potentielle købere bliver tilfredsstillet, og huset bliver solgt i tide.

  Ryd op og gør rent indenfor og udenfor

  Først og fremmest skal du selvfølgelig sørge for at rydde op i boligen. Få samlet alle de små nips-ting der flyder og ikke gør gavn i boligen. Sørg for at få pakket breve og gamle aviser væk, så de ikke ligger og flyder på bordene rundt omkring i huset, og fjern alt det legetøj der flyder på gulvet. Derefter skal du selvfølgelig svinge støvsugeren og tage en tur med gulvmoppen, så huset bliver rent og pænt at se på. Der er ingen, der har lyst til at købe et hus, der er beskidt. Når du er færdig med huset indenfor, så tag en tur ud i haven. Slå græsset, klip hækken og fej alle de nedfaldne blade sammen. Ryd op på terrassen og tør havemøblerne af. For en velholdt have er lig med overskud, hvilket kan påvirke både vurderingen og salgstiden.

  Små reparationer og maling

  Når rengøringen er fixet, er det en god ide, at tage en tur gennem huset og få set på alle de små reparationer der skal laves. Er der en revne i tapetet, et hul i væggen eller en ridse i gulvet så få det lavet, så hverken ejendomsmægler eller køber kan se det – alle fejl og mangler i huset vil trække salgsprisen ned.

  Friske blomster og god stemning

  Køb en frisk buket blomster eller to og sæt noget kaffe på kanden, når ejendomsmægleren og køberen kommer på besøg. Den gode stemning og de friske blomster vil påvirke humøret hos alle, og det kan påvirke både boligvurderingen og huskøbet i sidste ende.

  Så er du klar til at invitere en ejendomsmægler hjem for, at vurdere boligen. Men husk også at få lavet tilstandsrapport og indhent tilbud på ejerskifteforsikring, hvis du vil slippe for bekymringer når boligen er solgt!

  Ja, du kan også vinde pengene på en spilleautomat

  En mindre god plan vil være, at forsøge at spille på online spillemaskiner såsom Book of Dead, men det kan vi på det varmeste fraråde. Spillemaskiner og casinoer er til underholdning, som vel at mærke vil koste dig penge.

  Favorit flyerstatningsbureau
  Meget erfaring og mange sager
  Højeste udbetalingsprocent:77%
  Fremragende bruger-anmeldelser
  Salær for retssag
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.6 / 10
  500 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.450
  1500-3500 km : 2.325
  Over 3500 km : 3.485
  Såfremt sagen sendes i retten, falder erstatningen med ca 38%.
  Meget erfaring og mange sager
  Udbetalingsprocent:70%
  Rigtig mange fremragende bruger-anmeldelser
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.3 / 10
  2011 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.302
  1500-3500 km : 2.086
  Over 3500 km : 3.129
  Samme erstatning uanset om sagen sendes i retten.
  Intet salær for ekstra-udgifter
  Udbetalingsprocent :69%
  Rigtig mange fremragende bruger-anmeldelser
  Flyforsinkelse.dk har ført over 10.000 rettsager mod flyselskaber!
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.4 / 10
  3779 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.280
  1500-3500 km : 2.048
  Over 3500 km : 3.072
  Samme erstatning uanset om sagen sendes i retten.
  Meget erfaring og mange sager
  Høj udbetalingsprocent:75%
  Færre fremragende bruger-anmeldelser
  Salær for ekstra-udgifter
  Salær for retssag
  Trustpilot:
  Trustpilot score
  Score: 9.0 / 10
  1440 anmeldelser
  Erstatninger:
  Op til 1500km: 1.396
  1500-3500 km : 2.234
  Over 3500 km : 3.351
  Betydeligt ekstra-gebyr hvis sagen sendes i retten.